Trühveltort

tryhveltort

 

 

 

 

   

Tordipõhi on valmistatud tumedate küpsiste segust ja võist.
Teine kiht koosneb 60% tumedast šokolaadist, koorest, võist ja väikesest kogusest Cointreau apelsiniliköörist valmistatud täidisest.
Tort on kaetud krõbedate vahvli-šokolaadipallikestega.

Tõeline šokolaadisõprade lemmik!

KOOSTIS: tumedate küpsiste segu, või, kohvikoor, tume šokolaad, apelsiniliköör Cointreau

     

Bailysetort 

Baileysi tort

 

 

 

See tort on tõeliste magusasõprade lemmik! Tordipõhi on valmistatud tumedate šokolaadiküpsiste segust ja võist.

 

KOOSTIS: Katteks on valge šokolaadi, koore, või ja Baileysi likööri kreem, kuhu on lisatud mooniseemneid. Torti kaunistab tumeda šokolaadi puiste.

     

Šokolaadi

toorjuustu tort

okolaadi toorjuustutort

  

 

 

Mõnusalt magus ja pehme küpsetatud šokolaaditort.

 

KOOSTIS: või, klassikaline Kalevi küpsis, toorjuust, Mascarpone, kohupiimapasta, hapukoor, suhkur, muna, kohvikoor, tume šokolaad

     

Amaretotort

Amaretotort 

 

 

 

Munadest küpsetatud biskviit on lõigatud kolmeks. Kõik kihid immutatakse kange kohvi, šokolaadi ja amaretto seguga. Kihid on kaetud toorjuustuvahukoorekreemiga.

Tort on kaetud kakao ja/või šokolaadiga. 

KOOSTIS: muna, jahu, suhkur, kange kohv, amaretto-liköör, šokolaadijook, toorjuust, taimne vahukoor, vanillisuhkur, kakao või šokolaadipuru

     

Karamellitort 

karamellitort

 

 

 

Küpsise põhjale on sulatatud karamellišokolaadi, või ja kohvikoore segu,
milles on ka suutäis Amarulat. Tort on pealt kaunistatud maitsvate soolakarmelli pallikestega. Hea valik šokolaadi sõpradele.

KOOSTIS: või, klassikaline Kalevi küpsis, kohvikoor, karamellišokolaad, Amarula liköör, soolakaramelli pallikesed

     

Vaarika šokolaaditort

Vaarika okolaadi tort 

 

  KOOSTIS: Vaarikas, šokolaad, toorjuust, muna, suhkur, sool, küpsetuspulber, nisujahu, või, vahukoor
     

Kohupiimatort "Eesti"

kohupiimatort Eesti

 

 

 

 

 

 

 

Kohupiimatort Eesti on mitmekihiline küpsetatud tort. Alumine kiht on
valmistatud võiga tehtud liivatainast, teine kiht keeksitainast. Nende peale on pandud külluslikult mustikaid, kompotiõunatükke ja vaarikaid. Seejärel kohupiimakreem, mis koosneb kahest erinevast kohupiimast, suhkrust, munast ja mannast. Torti katab šokolaadikiht.

KOOSTIS: muna, või, suhkur, jahu, küpsetuspulber, sool, kohupiim, kohupiimapasta, manna, kompotiõunad, mustikad, vaarikad, valge šokolaad.

 

     

Kohupiima marjatort

kohupiimatort

 

Puhas klassika - biskviit, vaarikad, kirsid rõõskoor ja päris kohupiim

 

     
 

Kohupiima marjatort

martsipaniga

martsipanitort

 

 

 

 

Pidulik tort, milele saab teha väga palju erinevaid kaunistusi, klassikaline pulmatort

 

KOOSTIS: kanamuna, nisujahu, suhkur, sool, kohupiim, vahukoor, kirsitäidis, vaarikad, martsipan

     

 

 

Kohupiimatort "Egle"

kohupiimatort Egle 2

kohupiimatort Egle

 

Kahe keeksitainast kihi vahel on kohupiima-vahukoorekreem
(millele on soovi korral lisatud toorjuustu). Lisaks on vahele puistatud maasikaid ja vaarikaid. Tort on kaetud sefiiriga.

Peremehe lemmiktort.

 

KOOSTIS: või, muna, suhkur, jahu, sool, küpsetuspulber, kohupiim, vahukoor, soovi korral toorjuust, maasikad, vaarikad, sefiir.

     

Granadilitort (Passion)

Grenadilitort

 

 

 

 

 

Granadillitort on kerge ja õhuline jogurtitort. Tordipõhi on kanamunadest tehtud hele biskviit. Biskviiti katab valge kreem, mis on valmistatud vahukoorest, suhkrust, kohupiimapastast, jogurtist, valge šokolaadi kreemist, granadillitoormehust ja vanillisuhkrust. Granadillikreem on tarretatud želatiiniga.

KOOSTIS: muna, jahu, suhkur, taimne vahukoor, kohupiimapasta, jogurt, valge šokolaad, granadillitoormehu, vanillisuhkur, vesi, želatiin

     

Kamatort

kamatort 2

 

Küpsisepõhjal tort, katteks marjane vahukoore-kohupiimakreem.

KOOSTIS: küpsis, nisujahu, suhkur, vahukoor, kohupiim, kamajahu, või, mustikad, mustsõstrad ning punased sõstrad

     

Jõhvikatort

jhvikatort

 

 

Biskviitpõhjal vahukoore-kohupiima kreem, millele on lisatud eestimaised jõhvikaid. Imekaunis roosa ja kerge tort.

KOOSTIS: muna, jahu, suhkur, kakao, taimne vahukoor, kohupiimapasta, jõhvikad, valge šokolaad, vesi, želatiin, pähklikrokant, maasikašokolaadi puiste

     

Astelpaju toorjuustutort

Astelpajutort

 

 

 

 

Toorjuustutordi alus on valmistatud purustatud küpsistest ja võist. Aluse katab toorjuustu, suhkru, hapukoore, valge šokolaadi ja stelpajumarjade segu. Tort on kaetud valge šokolaadi glasuuriga. Sobib kõikidele toorjuustukoogi sõpradele, kes hindavad koogi mõnusat hapukust. 

KOOSTIS: Kalevi klassikaline küpsis, või, toorjuust , suhkur, muna, hapukoor, astelpajumarjad, valge šokolaad, pähklikrokant

     

Ananassitort 

ananassitort

 

Väga mahlane ja maitsev tort, kus küpsise põhjal on hea hulk ananassi.

 

KOOSTIS: või, digestiivküpis, hapukoor, fariinsuhkur, suhkur, ananass, vanillisuhkur

     

Muraka kodujuustutort

murakatort

 

 

 

 

   

Iga pidulaua kuninglik ehe!

Tordipõhi on valmistatud digestiivküpsistest ja võist. Teine kiht sisaldab kodujuustu, hapukoort, taimset vahukoort, suhkrut, murakamoosi ning murakalikööri. Tort on pealt kaetud murakamoosi ja želeega. Ühes tordis on 350g head murakamoosi. Väga maitsev!

KOOSTIS: Või, digestiivküpsiseid, kodujuust, eesti rabade murakamoos, taimne vahukoor, hapukoor, suhkur, murakalikööri, želatiin, vesi.

     

Verev apelsinitort

Vereva apelsini tort

 

Piparkoogi põhi. Peal vahukoore-apelsini kreem, kaunistatud kuivatatud apelsinilõikudega.

KOOSTIS: või, piparkoogid, vahukoor, apelsinimahl, kuivatatud vereva apelsini tükid, suhkur.

     

Õunatort 

ounatort

  Õunamehu, kohupiim vahukoore ja aurutatud õuntega
     
Jogurti-maasikatort   Maasika toormoos, jogurt, maasikatükid
     

Pistaatsiatort

Pistaatsiatort

 

 

 

 

 

Uhke tort igale peolauale ja uhkele üritusele.
Biskviit lõigatakse kaheks ning pistaatsiakreem määritakse kahe
biskviidipõhja vahele. Biskviidid on immutatud õunamahlaga.
Vahele rullitakse pistaatsiamartsipanist ketas ning kreemile puistatakse
ohtralt vaarikaid. Tort kaetakse pistaatsiakreemi ja -martsipaniga.

KOOSTIS: muna, jahu, suhkur, vahukoor, pistaatsiapasta, vaarikakeedis,
pistaatsiamartsipan, vaarikad

     

"Kõigevabatort"

kigevaba kook

 

Gluteeni ja laktoosivaba tort rohkete marjadega

KOOSTIS: tatrajahu, mandlijahu, kookosrasv, mustikad, äädikas, õli ning kakao. Katteks rohkelt erinevaid marju!

     

Tort "Brita"

Brita tort

 

 

 

 

Vaieldamatult parim Brita Tartu linnas.
Selles tordis on rohkelt head eestimaist vahukoort, suus sulav keeksitaigen ja vaarikad. Me ei kasuta tilkagi taimset koort ega lõhna ning maitsetugevadajaid. Anna Edasi Brita teeb eriliseks tema puhas ja naturaalne maitse.

KOOSTIS: Vahukoor, vaarikad, besee, või, kanamuna, suhkur, keedusool, nisujahu, mandlilaast.

     

 

Mascarpone toorjuustutort   
mascarpone toorjuustutort aprikoosidega Mascarpone toorjuustu tort pldmarjadega Mascarpone tort

Mahlane toorjuustukook rohkete marjadega. Kondiiter Tiia soovitab!
Tordipõhja koostisosad on küpsised ja või. Tordi teine kiht sisaldab mascarponetoorjuustu, kohupiimapastat, suhkrut, muna ja valget šokolaadi, samuti kuivatatud jõhvikaid. Tort on pealt kaetud vaarikate ja/või põldmarjadega, aprikoosidega ning želeega

KOOSTIS: Kalevi klassikaline küpsis, või, mascarpone, kohupiimapasta, suhkur, hapukoor, muna, valge šokolaad, kuivatatud jõhvikad, vaarikad.