Kirju keeks
|
Eheda võimaitsega keeks, täpselt sama hea, kui vanasti Toome poes müüdi KOOSTIS: või, nisujahu, kanamuna, suhkur, sool, küpsetuspulber, lisatud tumedat šokolaadi, soovi korral rosinaid või kuivatatud puuvilju |
|
Tikri biskviitkook
|
KOOSTIS: või, nisujahu, muna, suhkur, sool, tikrid, küpsetuspulber | |
Rukki mustika/pohla kook
|
Rukkijahu, või ja mustikas/pohl, ei sisalda muna ja nisujahu - meie kõige populaarsem kook | |
Kohupiima õuna-vaarikakook
|
Kohupiimakook koosneb võiga tehtud keeksitainast, vahele on puistatud vaarikaid ja kompotiõunu. Klassikaline kohupiimakook. KOOSTIS: või, suhkur, muna, jahu, sool, küpsetuspulber, kohupiimapasta manna, vanillisuhkur, kompotiõunad, vaarikad |
|
Porgandikook
|
Koogipõhjaks on võiga tehtud muretainas (liivatainas). Koogi sisu on valmistatud eestimaisest porgandist, suhkrust, nisujahust, munast, piimast ja purustatud sarapuupähklites. Kook on kaetud valge šokolaadiga. KOOSTIS: Või, suhkru, muna, jahu, küpsetuspulber, purustatud sarapuupähklid, riivitud porgand, piim, sool, valge šokolaad. |
|
Astelpaju-õunakook
|
Keeksitaignal kook õunatükkidega ja astelpaju marjadega | |
Rabarberi-vaarika purukook
|
Lihtne rabarberikook. Aluskiht on võiga tehtud liivatainast. Vahekiht koosneb rabarberitükkidest ja keedisest ning vaarikatest, millele on peale puistatud jahusuhkru-võipuru. Purukooki on kõige maitsvam süüa soojalt koos vahukoore või jäätisega. |
|
Prantsuse šokolaadikook
|
Kõige pehmem šokolaadikookidest, mille sisus on värskelt pehme ja sulav šokolaad, jahu, mune ja õli (soovi korral sulatatud võid). Hea šokolaadikook! KOOSTIS: šokolaadisegu, muna, õli või sulatatud võid |
|
Rabarberi-biskviitkook |
Vanaema lemmikkook - kus põhjaks on klassikaline liivataigen ning peal rabarberitükid ning maamunadest biskviit | |
Meekook
|
Meekoogi retsept on pärit Kamtšatkalt. Küpsetatud õhukeste meetaina kihtide vahel on ohtralt maitsvat hapukoort. Kook on kaetud meetaina puruga. KOOSTIS: Muna, suhkur, eestimaine mesi, või, jahu, sool, söögisooda, hapukoor |
|
Kohupiima-kirsikorvike
|
Hea ja kohupiimane korvike kirsi või mustikamoosiga | |
Šokolaadi-peedikook
|
Riivitud peediga šokolaadikook, mis tasub kindlasti proovimist, sellest võib saada TEIE üks lemmikuid | |
Kirju koer alias "Kirju taksi"
|
Kas mäletate veel seda vahvat maiustust oma lapsepõlvest, seal on võid, kodenspiima, marmelaadi ning muud head ja paremat. Anna Edasis valmistatud kirju koer on tehtud nii nagu vanasti, heast ja korralikust toorainest mitte tootmisjääkidest :) KOOSTIS: või, suhkur, kondenspiim, marmelaad, Kalevi klassikaline küpsis, biskviidipuru, kakao |
|
Lendav lehm
|
Kirju koera noorem ja heledam õde, maitseb hea ja valmistatakse sarnaselt kirjule koerale. KOOSTIS: või, Kalevi klassikaline küpsis, halvaa, hapukoor, kohupiim, sidrunimahl, mustsõstar |
|
Ploomikook keeksitaignast rukkijahu puruga
|
KOOSTIS: muna, või. suhkur, sool, küpsetuspulber, nisjuahu, rukkijahu, värsked ploomid, | |
Musta ploomi kook
|
Ploomikook koosneb kahest biskviidist, mis on valmistatud munadest. Kahe kihi vahele ja peale on pandud ploomi-toorjuustukreem. Maitseks on lisatud vanillisuhkrut ja natuke konjakit. KOOSTIS: muna, suhkur, jahu, vahukoor, mascarpone, toorjuust, kohupiimapasta, vanillisuhkur, kuivatatud ploomid, konjak. |
|
Hapukoore-pohlakook
|
Mahlane kihiline kooks hapukoorekreemi ja pohladega
KOOSTIS: kanamuna, nisujahu, suhkur, hapukoor, pohlad, kakao |
|
Kodune vahvel
|
Klassikaline vahel, mille valmistamiseks on kasutatud nõukaaegset masinat, ajaloohõngu igas suutäies | |